Allente: Anmeldelse og erfaringer

9.8/10 (Redaksjonens vudering)
Leverandøren er rangert som #1 i kategorien TV leverandører

I denne artikkelen deler vi både våre egne og forbrukernes erfaringer med Allente. For å gjennomføre en informert vurdering om denne leverandøren, oppfordrer vi deg til å lese videre.

Allente er tv-pakke.no sin testvinner i 2024. Allente gjør en meget god figur og kan på det sterkeste anbefales som TV-pakke.

Den 5. mai 2020 markerte begynnelsen på et nytt kapittel i nordisk underholdning da Canal Digital og Viasat forente sine krefter og skapte Allente. Selskapet er i dag eid av Telenor Group (50 %) og Viaplay Group (50 %). Selskapet holder til i i Snarøyveien 30, 1331 Fornebu..

Allente leverer et produkt som nær sagt oppleves som komplett. Produkttjenesten er god og prisen er ingenting å si på. Derfor måtte vi inkludere tjenesteleverandøren i vår test.

Innholdsfortegnelse

Vår anmeldelse av Allente

Fordeler og ulemper

Fordeler
  • TV-pakken inkluderer populære streamingtjenester som TV2 Play Basis og Viaplay, og gir muligheten til å legge til to ekstra streamingtjenester for 100 kr/mnd.
  • Du kan sette sammen din egen TV-pakke og bytte innhold hver måned, noe som gir stor fleksibilitet i henhold til dine preferanser og behov.
  • Allente har blitt tildelt for Beste Kundeservice i kategorien TV-distribusjon, noe som indikerer høy kvalitet på kundestøtten.
  • TV 2 Play Premium kostnadsfritt for første måned for nye kunder, uten bindingstid.
Ulemper
  • Selv om grunnpakken inkluderer noen streamingtjenester, koster det ekstra (100 kr/mnd) for hver to tilleggstjenester du ønsker utover dette.

Vår vurdering av Allente

Allente tilbyr et unikt og fleksibelt tilbud innen TV- og streamingtjenester, et område hvor konkurransen er tøff, men hvor Allente skiller seg ut med sitt innovative tilbud.

Allente imponerer med sitt omfattende utvalg av TV-kanaler og streamingtjenester. Med inkluderte tjenester som TV2 Play Basis og Viaplay, samt muligheten til å legge til ekstra tjenester for en rimelig pris, er Allente en drøm for enhver underholdningsentusiast. Dette brede utvalget sikrer at det finnes noe for enhver smak og interesse.

Det som virkelig setter Allente foran konkurrentene, er deres tilbud om fleksibilitet. Muligheten til å bytte innhold hver måned uten ekstra kostnad gir brukerne en unik kontroll over sitt abonnement. Denne muligheten er spesielt verdifull i en verden hvor våre interesser og preferanser endrer seg raskt.

Det er også verdt å nevnte at Allente-appen er enkel å bruke og tillater streaming på opptil fire enheter samtidig. Dette er særlig praktisk for familier eller husstander med diverse underholdningsbehov.

Test av kundeservice

Erfaring med Allente sin kundeservice

Dersom vi skal tro forbrukertjenesten Trustpilot, har Allente kun fått en middels score på 2,8/5 basert på 2 319 anmeldelser. Man skulle gjerne tro at dette vitner om dårlige erfaringer, men faktisk viser det seg at 2,8/5 av best i klassen.

Anmeldelsene fremhever både styrker og svakheter ved Allente sin kundeservice:

StjernerProsentBrukeropplevelser
5 stjerner28 %Positive tilbakemeldinger om effektiv problemløsning og god forståelse når kundeservice først trår til.
4 stjerner16 %Tilfredshet med muligheten til å forhandle om bedre priser og tilbud.
3 stjerner13 %Blandede opplevelser, noen brukere opplever middelmådig service.
2 stjerner11 %Frustrasjoner over lange ventetider og problemer med utstyr som ikke fungerer som det skal.
1 stjerne32 %Klager over vanskeligheter med å bruke angreretten, lange ventetider, og utfordringer med fakturering.

Allente synes å være dedikert til å forbedre sin kundeservice, som er indikert ved at de har svart på 56 % av de negative anmeldelsene.

Del din erfaring

Forbrukerens vurderinger

9.8 Vudering

Rente
8.5
Kundeservice
6
Valgmuligheter
10
Legg igjen omtale  |  Les anmeldelser og kommentarer
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din vurdering

tv-pakke.no
Logo