Telia TV: Anmeldelse og erfaringer

7.4/10 (Redaksjonens vudering)
Leverandøren er rangert som #6 i kategorien TV leverandører

Lurer du på om det er verdt å bestille TV fra Telia? Det spørsmålet er du ikke alene om.

Derfor har vi i tv-pakke.no valgt å skrive dyptgående anmeldelse av tv-pakken fra Telia. Vi inkluderer vår egen omtale, samt kunde sine ekte erfaringer med Telia.

TV fra Telia er absolutt et bra og trygt valg av TV-pakke.

Telia, tidligere kjent som Get fram til 2020, er en ledende leverandør i Norge av bredbånd, TV, og smarte hjem-løsninger. Etter oppkjøpet av Get i sommeren 2018 av Telia Company, har Telia forsterket sin posisjon i markedet og målet om å skape best mulige kundeopplevelser.

Med tjenester levert gjennom 31 regionale partnere fra Hammerfest til Kristiansand, står Telia frem som den største utfordreren til Telenor i Norge.

Innholdsfortegnelse

Vår anmeldelse av Telia

Fordeler og ulemper

Fordeler
  • Telia Play samler alle dine strømmetjenester og TV-kanaler i ett enkelt abonnement.
  • Du kan enkelt bytte mellom HBO Max, Viaplay, Netflix, og Showtime med et tastetrykk, og nyte friheten til å se hva du vil, når du vil.
  • Telia Play støtter flere enheter, inkludert Telia Box for TV, mobilapper for iOS og Android, samt Apple TV, slik at du kan starte en film i stua og avslutte den i sengen på mobilen.
Ulemper
  • navigasjonen mellom så mange forskjellige tjenester kan være en utfordring for de som foretrekker en mer strømlinjeformet TV-opplevelse.
  • Kostnadene for premium strømmetjenester og kanaler kan raskt akkumulere, noe som kan gjøre Telia Play til en dyrere løsning sammenlignet med mer andre alternativer.

Vår vurdering av RiksTV

Samlet sett tilbyr Telia Play en rik og variert TV- og strømmetjeneste som imøtekommer behovene til moderne TV-seere som ønsker fleksibilitet og tilgang til et bredt spekter av underholdning.

Mens tjenesten kommer med noen mindre ulemper, står dens styrker sterkt frem og gjør Telia Play til et attraktivt valg for de som søker en alt-i-ett-løsning for sin TV- og strømmeunderholdning.

Test av kundeservice

Erfaring med Telia sin kundeservice

Basert på kundeanmeldelser av Telia Norge på Trustpilot, hvor selskapet er vurdert som «Dårlig» med en score på 1,3/5 basert på 1 255 anmeldelser.

Her er en tabell som oppsummerer kundenes erfaringer med Telias kundeservice:

StjernerProsentKundeopplevelser
5 stjerner4 %En liten andel kunder rapporterer positive erfaringer, ofte knyttet til effektiv problemløsning på spesifikke henvendelser.
4 stjerner1 %Få kunder gir noe bedre vurdering, men disse tilbakemeldingene er sjeldne.
3 stjerner<1 %Ekstremt få nøytrale vurderinger, som gir lite innsikt i detaljer rundt kundeservicen.
2 stjerner3 %En håndfull kunder oppgir middels tilfredshet, med noen positive aspekter av service.
1 stjerne91 %Overveldende flertall av brukerne uttrykker sterk misnøye med kundeservice, inkludert lang ventetid, dårlig respons, og problemer som ikke blir løst.

Brukeranmeldelser peker på flere områder med utfordringer, inkludert lang ventetid på kundeservice, mangel på hjelp når problemer oppstår, og generell frustrasjon over tjenestekvaliteten.

Telia har derimot svart på hele 76 % av de negative anmeldelsene, og forsøker å adressere kundenes bekymringer. Dette trekker vår vurdering av selskapet opp.

Del din erfaring

Forbrukerens vurderinger

7.4 Vudering

Rente
7.9
Kundeservice
6
Valgmuligheter
10
Legg igjen omtale  |  Les anmeldelser og kommentarer
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din vurdering

tv-pakke.no
Logo