Altibox: Anmeldelse og erfaringer

8.7/10 (Redaksjonens vudering)
Leverandøren er rangert som #2 i kategorien TV leverandører

I denne artikkelen utforsker vi Altibox og deler innsikt både fra vårt eget perspektiv og fra forbrukere som har erfaring med deres tjenester.

Vårt mål er å tilby en grundig vurdering av Altibox som leverandør, for å hjelpe deg med å ta en velinformert beslutning når du skal velge TV-pakke. Vi inviterer deg til å fortsette lesingen for å oppdage alt du trenger å vite om Altibox.

Altibox kommer svært godt ut i vår test av tv-pakker. Faktisk sikrer leverandøren seg en god andreplass i rangeringen av tv-pakker i Norge.

Opprinnelig kjent som Lyse Tele fram til 2009, har Altibox sitt hovedsete i Stavanger og står i dag som et ledende navn innen digital TV og bredbånd i landet.

Altibox er en paraply for flere lokale og regionale operatører som tilbyr tjenester som bredbånd, TV-pakker og IP-telefoni via fiberoptikk. Med mer enn 500 000 tilknyttede kunder, posisjonerer Altibox seg som Norges nest største leverandør av TV- og bredbåndsløsninger, kun overgått av Telenor og T-WE.

Vår anmeldelse av Altibox TV

Fordeler og ulemper

Fordeler
  • Med Altibox-TV kan brukere nyte integrerte apper som Netflix og YouTube, samt andre apper tilgjengelige gjennom Google Play-butikken.
  • Altibox-appen lar deg se TV, filmer og serier på nettbrett og mobil hvor som helst innen EU. Du kan også laste ned innhold og se det offline, noe som er perfekt for reiser.
  • Appen gir tilgang til både faste og valgfrie kanaler, utvalgte strømmetjenester, og betalt innhold, noe som gir en fleksibel underholdningspakke.
Ulemper
  • Siden tjenesten i stor grad er basert på strømming, kan kvaliteten på underholdningsopplevelsen være avhengig av stabiliteten og hastigheten på internettforbindelsen.

Vår vurdering av Altibox TV

TV-tjenestene fra Altibox representerer en moderne og innovativ tilnærming til hvordan vi konsumerer underholdning i dagens digitale æra.

Gjennom Altibox får kundene tilgang til en rikholdig verden av TV-kanaler, strømmetjenester og applikasjoner, alle tilgjengelig via deres fiberoptiske nettverk. Denne anmeldelsen tar for seg de ulike aspektene av Altibox sine TV-tjenester for å gi et helhetlig bilde av hva de tilbyr.

Altibox skiller seg i tillegg ut ved å tilby en TV-modell, kjent som Modell A, som integrerer populære apper som Netflix og YouTube direkte på TV-boksen.

Dette, kombinert med muligheten til å laste ned ytterligere apper fra Google Play, sikrer at Altibox-brukere har tilgang til et bredt spekter av underholdning gjennom et enkelt grensesnitt.

Denne innovative tilnærmingen til TV-underholdning er både praktisk og brukervennlig, og setter en ny standard for hva forbrukere kan forvente.

Altibox imponerer videre med sitt brede utvalg av kanaler og strømmetjenester. Brukere har friheten til å tilpasse sin underholdningspakke med både faste og valgfrie kanaler, samt betalt innhold.

Til tross for mange styrker, er det noen områder hvor Altibox kunne forbedret seg. Geografiske begrensninger på visse tjenester kan være en ulempe for kunder som reiser utenfor EU. I tillegg kan avhengigheten av en stabil og rask internettforbindelse være en begrensning for brukere.

Test av kundeservice

Erfaring med Altibox sin kundeservice

Basert på brukeranmeldelser av Altibox på Trustpilot, ser vi en generell tendens til misnøye blant kunder når det gjelder deres kundeservice.

Her er en tabell som oppsummerer nøkkelpunktene i brukernes erfaringer med Altibox sin kundeservice, basert på en totalvurdering på Trustpilot som indikerer at Altibox er vurdert til «Dårlig» med en score på 1,7/5:

StjernerProsentHovedpoeng i Brukeropplevelser
5 stjerner12 %Noen få brukere rapporterer positive opplevelser, men detaljer er få.
4 stjerner2 %Ekstremt få anmeldelser gir et noe bedre bilde, men fortsatt med rom for forbedring.
3 stjerner1 %Nøytrale tilbakemeldinger er sjeldne og bidrar lite til den generelle oppfatningen.
2 stjerner6 %Brukere opplever visse aspekter av tjenesten som middelmådige, inkludert sporadisk fungerende internett.
1 stjerne79 %Flertallet rapporterer om dårlig kundeservice, tekniske problemer, lange ventetider på installasjon og oppkobling, ustabil internettforbindelse, og dårlig håndtering av kundeservicehenvendelser.

Samlet sett tyder brukeranmeldelser på Trustpilot på et betydelig forbedringspotensial for Altibox når det gjelder kundeservice, teknisk pålitelighet, og pris til kvalitetsforhold.

Del din erfaring

Forbrukerens vurderinger

8.7 Vudering

Rente
8.5
Kundeservice
6
Valgmuligheter
10
Legg igjen omtale  |  Les anmeldelser og kommentarer
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din vurdering

tv-pakke.no
Logo