Om oss

Hos tv-pakke.no er vi lidenskapelig opptatt av å veilede deg gjennom labyrinten av underholdningsmuligheter som TV-pakker tilbyr i det norske markedet. Med en stadig økende mengde alternativer, er vårt primære mål å veilede deg til den TV-pakken som resonnerer best med dine preferanser.

Misjon

Vi streber etter å være Norges mest komplette kilde når det kommer til valg av TV-pakker. Gjennom detaljerte sammenligninger, ærlige brukeranmeldelser og artikler, forplikter vi oss til å gjøre vårt beste for at du er godt informert før du bestiller en ny TV-pakke.

Dette hjelper vi forbrukeren med

  1. Sammenligning av TV-pakker: Vi går gjennom de ulikeTV-pakkene på markedet, og vurderer alt fra innholdsmuligheter til prisstrukturer, for å gi deg en klar oversikt og anbefaling.
  2. Brukeranmeldelser: Vi tror på kraften av fellesskapets stemme. På vår plattform kan du finne og dele erfaringer med de forskjellige TV-tjenesteleverandørene.
  3. Informative artikler: Enten du er ute etter tips for å maksimere din TV-opplevelse eller trenger veiledning gjennom det teknologiske har vi skrevet artikler for å dekke det du trenger.

Firmainformasjon (kontakt)

Besøk gjerne vår kontaktside, eller bruk informasjonen nedenfor for å kontakte oss.

  • Firma: Spinvest AS
  • Org nr: 918 687 181
  • Adresse: Søndre Skogveien 22L, 5055 Bergen
  • E-post: post@tv-pakke.no

Slik finansieres nettsiden

Vår plattform finansieres gjennom annonsering. Noen av våre artikler inneholder annonselenker, som gir oss en kommisjon uten ekstra kostnad for deg.

Personvern er viktig

Ditt privatliv er av viktighet for oss. Vi forplikter oss til å håndtere dine data med største forsiktighet og i henhold til de strengeste personvernstandardene. Les mer om vår tilnærming til personvern i vår personvernerklæring.

tv-pakke.no
Logo