TV på hytta: Spar penger med disse tipsene

Å ha TV på hytta gjør ferien enda bedre. Mange ønsker å slappe av med favorittseriene sine eller følge med på sport, selv når de er borte fra hjemmet. I dag gjør flere av de ordinære tv-tjenesteleverandørene dette mulig gjennom sine tv-pakker.

I denne artikkelen vil vi se nærmere på hvordan du kan få TV på hytta uten å betale skjorten.

Sammenlign flere TV-pakker

Klikk på lenken ovenfor og få 3 uforpliktende tilbud. På den måten sparer du både tid og penger.

Hvordan få TV på hytta?

Å få TV på hytta uten å betale dyrt kan virke vanskelig å få til, men noen enkle tips kan gjøre det mulig. Nedenfor går vi gjennom noen teknikker som også er sparsommelig.

Med dekoder og RiksTV

For å se TV på hytta med dekoder, trenger du tilgang til det digitale bakkenettet. Dette nettverket dekker mesteparten av hytteområdene i Norge. En dekoder gjør signalene om til bilder og lyd på TV-en din.

Dersom du har en dekoder tilgjengelig kan du enkelt legge til et ekstra TV i eksisterende RiksTV-abonnement. Hvis du ikke bruker hytta hele året, kan du også fryse abonnementet i opptil åtte måneder.

Med kortleser

Etter å se på muligheten med dekoder, kommer kortleseren som et godt alternativ. Kortleseren gjør det enkelt å dekode TV-signaler. Dette betyr at man kan ta imot sendinger via det digitale bakkenettet.

De som har RiksTV, vil finne kortleseren praktisk. Den sørger for at 90% av alle fritidsboliger i Norge kan få TV-signaler.

Riks-TV app

Med RiksTV-appen

Med RiksTV-appen kan du se TV på hytta enkelt. Denne appen gir tilgang til live TV, barneunderholdning, og et TV-arkiv som varer i 7 dager fra de fleste kanaler. Du kan lage din egen liste over favorittprogrammer og bruke den hendige TV-guiden for å planlegge uka.

Se favorittprogrammene dine når du vil med RiksTV-appen.

Appen er perfekt for familier, med en spesiell portal kun for barn. Dette gjør det lett å finne trygg og morsom underholdning for de små.

Altibox app

Med Altibox-TV appen

Altibox-TV appen gir deg TV underholdning rett i lommen. Barn kan glede seg over en egen seksjon med filmer og serier. Du kan også lage en liste med dine favorittprogrammer. Dette gjør det lett å finne det du vil se.

Appen gir tilgang til et arkiv hvor du kan se programmer fra de siste sju dagene. Dette er perfekt hvis du har gått glipp av favorittprogrammet ditt. Med Altibox-TV på mobiltelefonen eller nettbrettet, kan hele familien nyte sine serier og filmer hvor som helst.

T-we app

Med T-We

Etter å ha sett på Altibox-TV appen, kommer vi til T-We. T-We gir deg TV-underholdning akkurat som du ønsker. Du kan se dine favorittprogrammer, filmer og serier både på hytta og hjemme.

Det er enkelt å sette opp og du trenger bare internettforbindelse for å komme i gang. Se på basketballkamper, kunstprogrammer, eller hva enn du liker.

T-We appen gjør det mulig å strømme innhold direkte til smarttelefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen. Dette betyr at du ikke trenger et tradisjonelt TV for å nyte godt innhold.

Du kan også bruke enheter som Xbox for å se T-We på storskjerm. Med T-We er mulighetene mange og du får mer fleksibilitet i hvordan og hvor du ser på TV.

Konklusjon

Å ha TV på hytta er enkelt med disse tipsene. Velg RiksTV for en god opplevelse uten ekstra kostnader. Bruk en dekoder eller kortleser for tilgang til mange kanaler. Apper som RiksTV og Altibox gjør det mulig å se på favorittprogrammene hvor som helst.

Med disse løsningene, kan alle nyte TV på hytta.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

tv-pakke.no
Logo