Telenor T-We: Anmeldelse og erfaringer

8.3/10 (Redaksjonens vudering)
Leverandøren er rangert som #3 i kategorien TV leverandører

I denne artikkelen dykker vi ned i T-WE fra Telenor, hvor vi deler innsikt fra både vårt eget ståsted og erfaringer fra kunder som har benyttet seg av deres tjenester.

Målet vårt er å gi en dyptgående vurdering av tv-pakken til Telenor (T-We), slik at du kan gjøre en informert beslutning når det kommer til valg av TV- og strømmetjenester.

I vår test av tv-pakker kommer Telenor ut som et trygt valg. Vi vurderer T-We som en innovativ og brukevennlig TV-tjeneste.

Telenor, med sin lange historie siden 1855, er i dag Norges største leverandør av telekommunikasjonstjenester.

T-We fra Telenor er en TV-pakke og strømmetjeneste som gir brukerne muligheten til å skreddersy sin underholdningspakke. Den tilbyr en basispakke med faste kanaler som NRK og TV2, i tillegg til 100 poeng som kan benyttes på valgfrie kanaler og tjenester.

Vår anmeldelse av Telenor TV

Fordeler og ulemper med T-We

Fordeler
  • Med T-We kan du tilpasse din egen TV- og strømmepakke, noe som gir deg friheten til å velge akkurat det innholdet du ønsker.
  • T-We-appen tilbyr tilgang til TV og strømmetjenester på forskjellige enheter som Apple TV, mobil og nettbrett, slik at du kan se TV hvor du vil, når du vil.
  • T-We tilbyr et system hvor du kan samle dine TV- og strømmetjenester (f.eks. Netflix) og spare penger ved å bruke poeng smart.
  • Inkludert i din TV-pakke er norske kanaler pluss 120 poeng som du kan bruke på TV- og strømmetjenestene du selv ønsker, med mulighet for å endre innholdet så ofte du vil uten ekstra kostnad.
Ulemper
  • Selv om poengsystemet gir fleksibilitet, kan det være forvirrende for noen brukere å forstå hvordan man best utnytter poengene for å få tilgang til ønsket innhold.
  • Tilgangen til visse tjenester er begrenset til EU, noe som kan være en ulempe for brukere som reiser utenfor disse områdene.

Vår anmeldelse av Telenor TV (T-We)

T-We fra Telenor er en ledende innovatør innen TV- og strømmetjenester, med en sterk vektlegging på brukertilpasning, fleksibilitet og tilgjengelighet.

Selv om det er rom for forbedringer, spesielt i form av brukervennlighet og geografisk tilgjengelighet, tilbyr T-We en solid og attraktiv løsning for moderne TV-underholdning.

For kunder på jakt etter en stor underholdningspakke som kan nytes på tvers av enheter og lokasjoner, er T-We absolutt verdt å vurdere.

Test av kundeservice

Erfaring med Telenor sin kundeservice

Basert på kundeanmeldelser av Telenor Norge på Trustpilot, har selskapet mottatt en samlet vurdering som klassifiserer deres kundeservice som «Dårlig», med en score på 1,2 av 5.

Her er en tabell som oppsummerer nøkkelaspektene av kundenes erfaringer med Telenor sin kundeservice, basert på 965 anmeldelser:

StjernerProsentKundeopplevelser
5 stjerner5 %En liten andel kunder har hatt positive erfaringer, uten at disse spesifikt utdyper hva som gjorde opplevelsen positiv.
4 stjerner2 %Noen få rapporter om tilfredsstillende opplevelser, men disse er i klart mindretall.
3 stjerner2 %Nøytrale tilbakemeldinger er sjeldne, og gir lite innsikt i detaljer rundt kundeservicen.
2 stjerner5 %En liten gruppe kunder oppgir middelmådige erfaringer, med enkelte aspekter av service som tilfredsstiller.
1 stjerne86 %Overveldende flertall av anmeldelsene rapporterer om dårlig kundeservice, inkludert mangel på hjelp, misvisende informasjon, faktureringsfeil, og lang ventetid på service.

Samlet sett belyser Trustpilot-anmeldelsene en bred misnøye med Telenors kundeservice, noe som indikerer at Telenor har en del å gå på når det kommer til support.

Del din erfaring

Forbrukerens vurderinger

8.3 Vudering

Rente
8.3
Kundeservice
6
Valgmuligheter
10
Legg igjen omtale  |  Les anmeldelser og kommentarer
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din vurdering

tv-pakke.no
Logo