RiksTV: Anmeldelse og erfaringer

7.9/10 (Redaksjonens vudering)
Leverandøren er rangert som #4 i kategorien TV leverandører

I denne artikkelen anmelder vi RiksTV, og deler vår vurdering basert på både egne observasjoner og tilbakemeldinger fra kunder.

Vårt mål er å gi deg en grundig vurdering av RiksTV som TV-tjenesteleverandør, slik at du kan ta en veloverveid beslutning. Vi oppmuntrer deg til å fortsette å lese for å få et helhetlig bilde av hva RiksTV har å tilby.

RiksTV kommer godt ut i vår anmeldelse og får en 4. plass i kåringen av beste tv-pakke.

RiksTV, etablert i 2005 i forbindelse med overgangen til det digitale bakkenettet, er en av Norges største TV-distribusjonsselskaper. Selskapet dekker praktisk talt alle bebodde områder i landet med sine signaler.

Som den eneste TV-distributøren i Norge som leverer gjennom både antenne og Internett, tilbyr RiksTV et bredt utvalg av kanaler og tjenester tilpasset enhver norsk husstand.

Innholdsfortegnelse

Vår anmeldelse av RiksTV

Fordeler og ulemper

Fordeler
  • RiksTV tilbyr et bredt spekter av TV-pakker og tjenester som passer for enhver smak, inkludert de beste norske og internasjonale TV-kanalene, et komplett sportstilbud, samt filmer og serier i verdensklasse.
  • Med muligheten til å motta TV-signaler via fiber, internett eller antenne, gir RiksTV fleksibilitet i hvordan du ønsker å se TV, nesten uansett hvor du befinner deg i Norge.
  • RiksTV inkluderer tilgang til populære strømmetjenester som HBO Max, TV 2 Play, Viaplay, og flere, som en del av deres pakker.
  • Gir tilgang til filmleie av de nyeste filmene, samt premium sportstilbud fra kanaler som TV 2 Sport og Eurosport.
Ulemper
  • For å utnytte strømmetjenester og se TV via internett eller fiber, er en stabil og rask internettforbindelse nødvendig.
  • Med et bredt utvalg av pakker og tjenester, kan det være utfordrende for noen brukere å navigere og velge den pakken som best passer deres behov.
  • Selv om RiksTV tilbyr dekning over hele Norge, kan det i enkelte områder være utfordringer med signalstyrken, spesielt for antennebrukere.

Vår vurdering av RiksTV

RiksTV fremstår som en robust og brukervennlig løsning for norsk TV-underholdning, med et sterkt fokus på valgfrihet, fleksibilitet og tilgang til et bredt utvalg av innhold.

Selv om det kan være rom for forbedringer når det gjelder prisstruktur og enkelhet i valg av pakker, tilbyr RiksTV en av de mest komplette og fremtidsrettede TV-tjenestene på markedet.

For norske TV-seere som ønsker en alt-i-ett løsning for deres underholdningsbehov, er RiksTV absolutt verdt å vurdere.

Test av kundeservice

Erfaring med RiksTV sin kundeservice

Basert på brukeranmeldelser av RiksTV på Trustpilot, er selskapet er vurdert til «Dårlig» med en score på 1,3/5 basert på 98 anmeldelser

Her er en tabell som oppsummerer kundenes erfaringer med RiksTVs kundeservice:

StjernerProsentKundeopplevelser
5 stjerner8 %En liten andel kunder rapporterer positive erfaringer, men disse er få og mangler ofte detaljer.
4 stjerner4 %Noen få kunder gir en litt bedre vurdering, men også disse tilbakemeldingene er sjeldne og vage.
3 stjerner5 %En liten prosentandel rapporterer middels tilfredshet uten å spesifisere klare grunner.
2 stjerner6 %En håndfull kunder er noe kritiske og nevner spesifikke, men moderate utfordringer med kundeservice.
1 stjerne77 %Overveldende flertall av brukerne uttrykker sterk misnøye med kundeservice, inkludert lang ventetid, dårlig respons, tekniske problemer, og generell utilfredshet med håndteringen av forespørsler.

Samlet indikerer brukeranmeldelsene på Trustpilot at RiksTV har betydelige utfordringer med sin kundeservice, noe som reflekteres i den lave gjennomsnittsscoren. Mens det er noen få positive tilbakemeldinger, domineres bildet av kunder som uttrykker frustrasjon og misnøye med hvordan deres henvendelser blir håndtert.

Del din erfaring

Forbrukerens vurderinger

7.9 Vudering

Rente
7.9
Kundeservice
6
Valgmuligheter
10
Legg igjen omtale  |  Les anmeldelser og kommentarer
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din vurdering

tv-pakke.no
Logo